Pensumbøker er også bøker, eller..?

13 Apr

Så morsomt å lære noe nytt. En mulighet til å utvikle seg. Noe jeg kan putte på CVen. I januar brukte jeg alle disse argumentene for å melde meg opp i faget Barnerett på UiO. Jeg har gått på de fleste forleseningene, men har nå også innsett at jeg må nok lese pensum også for å kunne stå på eksamen.

Derfor må jeg de neste seks  ukene prioritere disse…

IMAG0783

…fremfor disse 😦

IMAG0785

Temaet er kjempespennende, men som vi alle vet så er aldri skjønnlitteratur så fristende som når man skal lese til eksamen. Alle sidene jeg noensinne har lest av Forbrytelse og straff har blitt lest i eksamenstida. Det øyeblikket jeg er ferdig med eksamen har jeg også mistet interessen for Forbrytelse og straff og lagt den bort.

Holder forresten fortsatt på A Confederacy of Dunces. Har bært rundt på den i ei uke, men har fortsatt ikke komme lenger enn til side 35. Kjenner jeg kanskje kommer til å legge den fra meg hvis jeg ikke får et gjennombrudd i helga. Hovedpersonen, en skikkelig Fatso-karakter, er så motbydelig og irriterende at hele boka byr meg imot og det skaper ikke akkurat leselyst. Jeg har, som dere kan se, nok av andre spennende bøker å ta fatt på!

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: