Rosa(bok)blogg

23 Sep

Hvis jeg hadde vært rosa(boka)blogger…

God mandag, fininger!!

heartkmilasalvatore

Idag våknet jeg av fuglekvitter lenge før vekkerklokka ringte! Spratt ut av senga kl 05:35 for å lese ut boka jeg måtte legge fra meg i går kveld. Bare 300 sider igjen, så det var ikke noe problem å rekke det før jeg måtte springe etter trikken. Rakk også over morgenens aviser med bokanmeldelser, drakk 3 kopper urtete og spiste en boks med vaniljekesam. Super start på dagen og uka!

I lunsjpausen på jobben rakk jeg å klikke hjem noen flotte bøker som akkurat har kommet ut, kunne bare ikke dy meg 🙂

Rakk også et telefonintervju med litteraturjournalist, de ville snakke med meg om hvordan det er lese 45 bøker i uka samtidig som jeg har jobb, bokblogg og et sosialt liv. Vet ikke helt når det kommer på trykk enda, men de har iallefall vært innom her og tatt noen bilder av bokhylla mi og lesekroken min. Her er et par av bildene de tok. Så spennende!

rosablogg

Etter jobben stakk jeg innom et par bokhandler på veien hjem for å plukke opp noen bøker de hadde bestilt inn for meg. Ofte et problem at de bøkene jeg leser er ganske sjeldne, så derfor er det fint med bokhandler som tilbyr litt service sånn. Måtte innom posten også, hadde fått noen flotte bokpakker som jeg måtte hente. Lager et eget innlegg med de bøkene, mye bra der som jeg gleder meg til å lese 🙂 heartkhlodkokoKommer fra forskjellige forlag så jeg må lage ett innlegg om hver pakke. Får kanskje fikset det før jeg må legge meg.

Åååh! Glemte jo helt å fortelle dere! Har oppdaget en kjempefin ny bokhandel på nett. Den er ny, så dere har selvsagt ikke hørt om den før, men den er skikkelig bra og har masse bøker! Har fikset en rabattkode til dere, bruk koden rosabokblogg så får dere 3 % rabatt på alle bøker de neste tre timene!

Nå er det på tide å krype opp i sofaen med et par gode bøker. Begynte på Forbrytelse og straff på trikken tidligere idag, virker bra så langt! Blir nok ferdig med den i løpet av kvelden. Deretter er det par andre bøker og noen blogger som skal fortæres før jeg finner senga.Gleder meg allerede til imorra!

heartnatalia_berlanga

Måtte bare slenge med denne, sånne er så fiiine!

Har dere hatt en fin bokdag?

5 Responses to “Rosa(bok)blogg”

 1. Lesehesten 24. September 2013 at 08:17 #

  Haha, nå lo jeg godt for meg selv her 😀

 2. I Ninas Bokverden 24. September 2013 at 22:20 #

  Høres ut som en flott bokdag:) selv elsker jeg å komme hjem til bøker i postkassen. Prøver å være flink med å begrense bokshoppingen ettersom bokhyllene mine snart begynner å bli fulle (igjen). Men hender det blir med en bok (eller to) hvis jeg er innom en bokhandel.

  leser du 45 bøker pr uke? 🙂 skulle ønske jeg hadde det lesetempoet.så kunne jeg lest gjennom de hyllemeterne av bøker som venter på å bli plukket opp av meg:) hehe

  SV;Blir ofte at det lettbente litteraturen trekker det lengste strået når det kommer til sommerferier. Høsten er kanskje litt mer for de tyngre verkene:) håper du kommer deg opp på (lese) hesten igjen!:)

 3. Frøken Vims 29. September 2013 at 08:40 #

  Herlig rosablogging!😀

 4. Bokelskerinnen 6. October 2013 at 00:55 #

  Herlig innlegg!

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: