Hemmelig nisse-gave

24 Dec

Som jeg har skrevet for en stund tilbake så har jeg vært med på Lattermilds Hemmelig nisse-prosjekt i denne førjulstida. Nå har gaven fra min hemmelig nisse ankommet og har blitt åpnet i anledning julaften!

Først må jeg bare si tusen takk til min hemmlige nisse! Jeg er nesten målløs. Ærlig talt så kunne denne gaven nesten rommet alle julegavene mine på en gang fordi den inneholder jo nesten alt jeg ønsker meg: bøker, snacks og stæsj 🙂

pakkeinnhold

Reglene for prosjektet var at man skulle gi to bøker, en man selv elsket og en man tror mottakeren ville elske. Jeg fikk hele tre bøker,  inspirert fra et innlegg der vi skulle skrive noen tips til hva vi likte, hva vi ønsket oss o.l.

bøkerNo Country for Old Men av Cormac MacCarthy: En forfatter som jeg har hatt lyst til å lese mer av lenge. Har tidligere lest The Road og syns den var veldig bra. Han er ikke av den lystigste typen, så denne blir nok spart til over jul 🙂

Innsirkling av Carl Frode Tiller: Ei bok jeg har ønska meg helt spesifikt ganske lenge. Den er i tillegg på nynorsk som er noe jeg har veldig lyst til å lese mer av. Superdupert, eg gler meg!

Burnt Shadows av Kamila Shamsie: Et helt nytt bekjentskap for min del. Den handler om ei japansk kvinne som forlater Japan etter at atombomben faller over Nagasaki. Hennes reise tar henne med til India, USA og Afghanistan hvor hun kommer tett på store verdenshendelser. Jeg er veldig begeistra for bøker som går tar for seg ekte historie, så dette blir spennende.

I tillegg fikk jeg som sagt litt snacks og stæsj, bla disse utrolig søte nissene! Og mokkabønner! (som er absolutt overlegen Kremtopper dersom noen skulle lure på det). Et fint armånd (svart selvsagt), praktisk reisestørrelse krem, bokstavkjeks, ei notatbok, og surt godteri. Det blir ei skikkelig bra jul i år også!

gaver

Jeg fikk også et koselig brev fra min hemmelige nisse med litt bakgrunn for bøkene og et hyggelig ønske om god jul og godt nyttår!

brev

Hvem kan så min hemmelige nisse være? Hadde det ikke vært for ett spesielt hint så hadde jeg nok ikke klart å gjette det, men jeg tror nok jeg kan si ganske sikkert at jeg tror det er…

IMAG1340

… Elisabeth hos BOKSTAVLIG TALT..?

5 Responses to “Hemmelig nisse-gave”

 1. elbakken 25. December 2013 at 19:47 #

  Og du har selvsagt helt rett 🙂

  Bra gaven falt i smak, og håper den kan gi noen fine lesestunder. Og jeg likte det siste bildet ditt 😉

  • Vibeke 28. December 2013 at 11:21 #

   Hurra! Tusen takk 🙂

 2. Lise 2. January 2014 at 17:25 #

  Neste år skal jeg være med på Hemmelig nisse. Det virker veldig hyggelig rett og slett. :o)

  • Vibeke 2. January 2014 at 21:56 #

   Ja, det var veldig hyggelig både å gi og å få:)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Nissepost | Lattermilds bokblogg - 27. December 2013

  […] Boka mi […]

Legg gjerne igjen en kommentar!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: